(Slovenščina) Ideje za praznična darila

by Sara Gavranič, Friday December 8th, 2017

Sorry, this entry is only available in Slovenščina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

December je čaroben čas. Je čas obdarovanja, zbiranja najlepših spominov ter skupnih trenutkov s svojimi najbližjimi, hkrati pa čas priprav na nove začetke, polne zaobljub.

Vsako leto se srečamo z istim vprašanjem. Kaj podariti svojim najbližjim, poslovnim partnerjem, navsezadnje pa ne smemo pozabiti tudi na obdaritev samega sebe. Najpomembnejši korak, za katerega si je vredno vzeti dovolj časa, je načrt obdarovanja ter finančni načrt. Ko imate narejen načrt za nakup daril, si ob tem ne pozabite postaviti finančnih mej.

Če s svojim darilom resnično želite razveseliti obdarovanca, se za trenutek poglobite vanj ter razmislite, kaj bi muBožična darila bilo lahko všeč. Ženske, ki smo rahločutna bitja, rade posegamo po toplih šalih ali elegantnih rokavicah. Poleg tega smo velike ljubiteljice nakita, saj ta naš vsakodnevni videz popestri. Pri ženski gotovo ne boste zgrešili s kvalitetno šminko, kajti prepričana sem, da je ta nepogrešljiv izdelek v vsaki kozmetični torbici. Za vse ljubiteljice branja pa izberite kakšno knjižno uspešnico, ki se v tem mesecu blešči na policah knjigarn. Če je na vašem listu obdarovancev tudi mama ali babica, ji letos lahko privoščite nove modelčke za piškote ali tople copate za mrzle zimske dni. Copati so odlična izbira tudi za očete, lahko pa jim privoščite tudi kakšen dodatek za njihove jeklene konjičke. Ne pozabite tudi na svoje najmlajše. Priporočam vam, da letos pozabite na igrače in jih razveselite s kakšno slikanico ali družabno igro, saj je tovrstno darilo veliko bolj koristno in poučno zanje. Nazadnje pa podarite nekaj tudi sebi. Nekaj, kar si že dolgo želite in kar vas bo osrečilo.

božični čas in obdarovanjeNe pozabite, da že malenkosti, lahko ustvarijo pravo vzdušje. Pošljite voščilnice tistim, ki so obarvali vaše letošnje leto, ter se jim tako zahvalite za vse dobro. Specite piškote, skuhajte čaj in naredite načrte za prihodnje leto, ki naj vas odpelje na pot upeha in osebnega zadovoljstva.

Ekipa byIzabela vam želi miren in prijeten Božič ter veliko lepih trenutkov v letu 2018! 🙂

No Comments


Please login to comment