(Slovenščina) Modna v novo leto

by Sara Gavranič, Wednesday January 17th, 2018

Sorry, this entry is only available in Slovenščina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Letošnja zima je obarvana v trende, ki že kreirajo začetek leta 2018, iz modnih brvi pa se bodo prenesli tudi na ulice.

  • Dvojni jeans: Kavbojke v kombinaciji z jeans jakno? Zakaj pa ne. Z brvi pariškega tedna mode lahko vidimo, da je modna kombinacija dveh jeans kosov tista, kjer sta kosa v enakem odtenku.

  • Poslovni kosi: Izžarevajo večno eleganco, kombiniraš pa jih lahko tudi s kavbojkami. Blazer je kos, ki je nujen v vsaki omari, prevladuje pa siva barva in modeli večjih številk, ki niso le modni, ampak tudi udobni.

  • Tople pletenine: Letošnji hit so prav gotovo dve številki preveliki puloverji, ki nam poleg toplote nudijo tudi udobje. Barve puloverjev, ki bodo kraljevale so tiste nevtralne, ki jih lahko kombiniramo s hlačami ali pa tudi krili.

  • Barvno krzno: Za tiste bolj drzne priporočamo, da posežejo po krznu živih barv, ki bo popestrilo turobne zimske dni. Medtem ko rjavo krzno predstavlja večno klasiko in eleganco, barvno dodaja pridih igrivosti, vseeno pa ohranja svojo veličastnost skozi material.

  • Baretke: Pokrivala so obvezen kos za zimske dni, zato letos izberi unikatno baretko v živi barvi. Te so odlična izbira za ljubiteljice vintage stila, podajo pa se na klasične eno barvne plašče, plašče s karo vzorcem ali krzno.

  • Turkizna barva: Sicer barva poletja, ki bo krasila tudi letošnjo zimo, izžareva energičnost in je odlična za drzne ženske, ki se ne bojijo izstopati. Letos izberite plašč v turkizni barvi, ki vas bo naredil opazne povsod.

 

  • Pike: Preprost, a učinkovit vzorec, ki popestri vsak videz so pike vseh velikosti. Pikaste hlače, topi, krila ali plašči so kosi, ki jih bo letos pozimi gotovo veliko na ulicah. Nekaj posebnega so enodelni kosi ali kombinezoni, ki so primerni tako za ljubiteljice elegance, kot tudi za tiste športnega duha.

  • Športni kosi: Za vse športnice, ki so hkrati tudi modne navdušenke, so za letošnjo zimo napovedali trend športne elegance.

Letošnja zima bo tako obarvana v žive in pisane barve ter kombinacijo športno-elegantnega stila. V mesecu februarju ekipa Byizabela predstavlja modne smernice nakita.

Viri slik:

Vogue Paris, 2017. Vogue Paris. [spletna stran]  Dostopno na: http://en.vogue.fr/fashion/fashion-inspiration/diaporama/fwah2017-fall-winter-2017-2018-fashion-trends/41670 [16.1.2018].

Elle, 2017. Elle. [spletna stran] Dostopno na: http://www.elle.com/fashion/shopping/g13046327/winter-2017-2018-fashion-trends/ [16.1.2018].

No Comments


Please login to comment