1903190618991898

Opazna na decembrske zabave

by Sara Gavranič, Tuesday December 19th, 2017

Zadnji mesec v letu kar kriči po raznih zabavah. Ob koncu leta nas čakajo zaključki v službi ter razne zabave s poslovnimi partnerji, najbolj se pa seveda veselimo tistih, ki so v krogu prijateljev in družine.

Da boš za konec letošnjega leta še posebej blestela ti je naša ekipa pripravila nekaj nasvetov, kako ohraniti mladosten in drzen videz na “casual” zabavah in eleganten videz na poslovnih zabavah.

Sproščene zabave so tiste, kjer si lahko dovoliš več. Na policah trgovin kar sijejo obleke v srebrnih, zlatih, črnih in šampanjec barvah, s katerimi ne boš nikoli zgrešila. Ker je december edini mesec za katerega ne velja pravilo, da je manj več, posezi po bleščicah in raznih dodatkih, zaradi katerih boš opazna v vsaki družbi. Ključen modni kos (če se odločiš za obleko) so tudi žabe s katerimi lahko videz še dodatno popestriš. Ne pozabi na visoke pete (letos so v modi lakaste ter z raznimi dodatki, kot je perje) in    rdečo šminko, ki je nepogrešljiv dodatek za zapeljiv videz. Piko na i pa da nakit. Odloči se za takšnega, ki ti najbolj ustreza, saj je to eden izmed najpomembnejših elementov, ki resnično izžareva tvoj slog.

Za poslovne zabave velja, da je bolje biti bolj konzervativen. Pri izbiri obleke išči takšno, ki bo do kolen in posezi po nevtralnih barvah kot so črna, bela, siva ali bež. Pete, ki jih boš obula naj ne bodo previsoke (priporočamo tiste, ki so v sprednjem delu v obliki črke v, saj izžarevajo klasiko in večno eleganco). Dodatno formalnost videza ustvariš, če oblečeš blazer, pod katerim lahko nosiš tudi obleko brez rokavov. Žabe pod obleko naj bodo kožne in brez dodatnega sijaja. Zadnji korak je izbira ličil in primernega nakita.

 

Tu priporočamo, da izbereš naravno in nevpadljivo, saj poslovni bonton kljub decembrskemu času narekuje, da je manj več.

 

Želimo ti, da si v zadnjih dnevih letošnjega leta pričaraš čimveč lepih spominov in da žariš v vsakem trenutku! 🙂

 

 

 

 

 

Vir fotografij: ORSAY

POLZELA (hlačne nogavice)

No Comments


Please login to comment