(Slovenščina) Trendi letošnjega nakita

by Sara Gavranič, Wednesday February 7th, 2018

Sorry, this entry is only available in Slovenščina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kot smo obljubili, vam v mesecu februarju predstavljamo kose nakita, ki so nepogrešljivi v letošnjem letu.

  • Asimetrični geometrijski kosi: Čeprav se vam morda zdi smešno imeti na levem ušesu drugačen uhan kot na desnem, boste na ta način pritegnile pozornost vseh, ki se zanimajo za letošnje trende.  Ta trend bo razveselil predvsem drzne ženske, ki rade izstopajo v množici.

  • Živali: Nakit, ki predstavlja podobo živali, bo aktualen celo leto. Poleg opaznih kosov klasičnega nakita, so zanimiv dodatek tudi broške, ki jih lahko pripnete na torbo, šal, ruto ali kapo in ji tako dodate pridih unikatnosti.

  • Uhani do ramen: Dolgi uhani, ki segajo do ramen, so blesteli na tednu mode. Kljub temu, da letos vse temelji na glamurju, preprostost in minimalizem še vedno ostajata v modi, kot kontrast velikim in opaznim kosom nakita.

  • Tropsko: Pridih poletja med mrzlo zimo vam lahko prinesejo kosi nakita, ki vsebujejo perje. Žive barve tropskih elementov nakita bodo izstopale na ulicah, zgrešile pa ne boste niti z izbiro kosov v zlati ali srebrni barvi.

  • Večplastne ogrlice: Pri večplastnih ogrlicah so modni oblikovalci nakita prisegali na minimalizem. V ospredju je srebrna barva, ki se poda na skoraj vsak videz. Vidimo, da so te dovoljene v kombinaciji z dolgimi in bogatimi uhani.  Za tiste, ki pa prisegate na minimalizem in eleganco, priporočamo samo en kos nakita.

  • Perle: Za vse ženske, ki prisegajo na večno eleganco in klasiko šestdesetih letih, so perle prav gotovo najljubši kos nakita. Tako letos lahko nosite perle vsak dan, saj so tako kot leta prej, tudi letos velik hit na modnih brveh.

  • “Premajhni” prstani: Prstani, ki so jih nosili v devetdesetih, so se vrnili. Nosijo se večinoma na mezincu, poleg teh pa so modni tudi takšni, ki jih nosite na sredini kateregakoli prsta. Prstani naj bodo v zlati, srebrni ali bronasti barvi.

Iz zgoraj omenjenih modnih smernic lahko razberemo, da se bodo preko nakita letos modno izražale tako drzne kot tudi tiste ženske, ki prisegajo na minimalizem in eleganco.

VIRI SLIK:

Vogue Paris, 2018. Vogue Paris. [spletna stran]  Dostopno na: https://en.vogue.fr/jewelry/runway-trends/diaporama/fwss18-jewelry-trends-fashion-week-spring-summe-2018/46427#bijoux-perles_image11 [7.2.2018].

Pure Wow, 2018. The Best Jewelry Trends, You’ll See in 2018. [spletna stran] Dostopno na: https://www.purewow.com/fashion/jewelry-trends-2018 [7.2.2018].

Betches, 2018. The 5 Biggest Jewelry Trends You’ll See in 2018.  [spletna stran] Dostopno na: http://betches.com/who-is-bella-thornes-boyfriend-mod-sun/  [7.2.2018].

 

No Comments


Please login to comment