Zimske modne smernice

by Sara Gavranič, Friday November 24th, 2017

Zima je čas toplih puloverjev in pletenin, ki so definitivno ključni kos za mrzle zimske dni. Ker ekipa By Izabela ve, da ste mlade poslovne ženske vsakodnevno zelo zasedene, a si hkrati želite biti v koraku z modo, vam je pripravila nabor kosov, ki morajo letošnjo zimo obvezno viseti v vaši omari. 🙂

  • Kavbojke s cvetličnimi vzorci: Pomlad boste lažje dočakale, če boste to nosile s seboj ali na sebi. Letošnji modni hit so prav gotovo cvetlični potiski, ki so še posebno atraktivni na jeansu.
  • Plašči v vseh oblikah: Eden izmed plaščev, ki se bodo to zimo veliko pojavljali na ulicah so tisti do tal, ki niso uporabni le zato, ker te bodo dobro greli, ampak boš z njimi pokazala, da resnično veš, kaj je v modi. Za vse tiste, ki prisegajo na večno eleganco, priporočamo umetno krzno, ki izžareva klasiko in ženskost že vrsto let. Priljubljeni so tudi krzneni brezrokavniki, pod katere lahko oblečeš debelejšo usnjeno jakno.
  • Krila z visokim pasom: Usnje kot večni material, je letos pogosto viden na krilih. Za vse drznejše priporočamo, da tudi v zimskem času posežejo po usnjenih krilih do kolen in z visokim pasom, ki se podajo tako na vsakodnevni videz, kot tudi na večerno eleganco.
  • Škornji: V mislih imamo predvsem tiste, ki so narejeni iz semiša in segajo čez kolena. Ker pa vemo, da semiš kot material ni preveč hvaležen, ti predlagamo, da posežeš po usnjenih gležnarjih, ki so dostopni v vsaki trgovini. Letošnji hit so tisti, ki so polepljeni z raznimi dodatki, ki popestrijo tvoj videz in te naredijo vidno.
  • Minimalističen nakit: K vsakemu videzu ne pozabi dodati kosa nakita. Pri tem vedno upoštevaj načelo: Manj je več! Posezi po elegantnih in minimalističnih kosih, ki odražajo unikatnost.

 

V teh dneh nam Black Friday in Cyber Monday prinašata mnoge popuste, ki se jih splača izkoristiti, zato se hitro odpravi v svoje najljubše trgovine in izberi nepogrešljive kose, v katerih boš žarela kljub zimskim temperaturam.

No Comments


Please login to comment